Vzglavnik iz spominske pene za idealno prileganju vašemu vratu

Vzglavnik iz spominske pene je idealen za vse ki trpijo zaradi različnih bolečin. Bolečine se lahko pojavijo v našem vratu, lahko pa nas zaskeli tudi v hrbtu ali v ramenih. Kdor slabo spi se lahko zbudi z glavobolom, ki ga ne bo z lahkoto odpravil.

Vzglavnik iz spominske pene je narejen tako, da se prilagodi vašemu vratu, je trši od navadnih in tako omogoča idealno podporo za glavo. Ko se spominska pena segreje, se bo oblikovala po vašem vratu in se bo prilagodila vsem položajem. S takim vzglavnikom se ne boste več bali, da bi se mogoče zbudili neprespani ali z bolečinami.

Vzglavnik iz spominske pene pa ne preprečuje samo bolečin. Ko nimamo bolečin, ne potrebujemo niti analgetikov in posledično je naše telo je bolj zdravo. Vzglavnik iz spominske pene ima dodatno prevleko, ki ga dobro ščiti pred umazanijo in neprijetnimi vonjavami.

Prešite odeje 140×200 za sinovo ali hčerkino posteljo

Prešite odeje 140×200 so idealne za vse odraščajoče najstnike. Veliko mamic hodi po trgovinah in išče idealno odejo za svoje otroke. Prešita odeja je najbolj primerna za mladostnike, saj je lahka, topla in zelo trpežna. Lahko jo oblečemo v različne prevleke in tako si najstniki sami oblikujejo videz svoje sobe.

Prešite odeje 140×200 bo idealna za ožjo ali pa malo širšo posteljo. Najstnika bo objela in grela celo noč. Lahko jo bo uporabil tudi med učenjem in delanjem domačih nalog, saj jo bo brez problema poveznil čez noge in ramena.

Prešite odeje 140×200 se poda na francosko posteljo ali pa tudi na navadno enoposteljno ležišče. Lahko jo tudi prepognemo in tako dobimo še debelejšo odejo, ki bo imela dvojno grelno moč. Prešite odeje so na voljo v vseh spletnih trgovinah. Mladi radi kupujejo prek interneta in ker je ponudba velkika, lahko svojo odejo vsak kupi kar iz domačega naslanjača.