Visokotlačni čistilci za domačo rabo

Visokotlačni čistilci so bili včasih izključno naprava avtopralnic ali pa različnih obrtnikov, ki so si jih lahko privoščili. Bili so tudi precej veliki in težki. Cena je bila tako visoka, da so bili domačim uporabnikom precej nedostopni, le tisti premožnejši so ji jih lahko privoščili. Skozi leta pa je prišlo do velikih sprememb in dandanes si lahko visokotlačni čistilec omislijo vsi, ki si ga želijo.

Visokotlačni čistilci so danes veliko lažji in tudi precej manjši. Njihova zmogljivost pa je vedno večja, tako jih lahko uporabimo za čiščenje vsega kar si želimo. Vsak ima dodano visokotlačno pištolo, ki oblikuje močan okrogel curek, ki se mu oblika lahko spremeni od širokega do izjemno ozkega.

Visokotlačni čistilci nam omogočajo hitro čiščenje vseh vrst plovil. Vsakdo, ki ima na morju večjo ali manjšo jadrnico, čoln ali barko, bo s takšnim čistilcem hitro in kvalitetno očistil vso umazanijo. Dodamo lahko seveda tudi čistilno sredstvo, ki nam bo olajšalo pranje plovila.

Karcher čistilec za okna za bleščeč pogled v svet

Karcher čistilec za okna je idealen za vse, ki si želijo lepa in čista okna, pri tem pa nimajo veliko časa. Ta naprava jim bo namreč omogočala kristalno čista okna brez velikega napora in brez prevelike porabe časa. Nekateri čistilci delujejo tudi na baterije, zato jih brez težav odnesemo povsod in počistimo okna na avtu, v pisarni in na morju.

Karcher čistilec za okna je zelo praktičen in priročen. Lahko ga spravite v vsako torbico in nikjer vam ne bo zavzel veliko prostora. Počiščenju bodo okna čista in brez sledi krpe oziroma madežev, ki so se prej nahajali na oknu. Naprava ima vgrajen sistem sesanja vode z oken po čiščenju. To pomeni da med čiščenjem, ni nobenega kapljanja in sledi od umazane vode.

Karcher čistilec za okna ima zelo dostopno ceno in je primeren za vsakogar.