Selitveni servis, vaš hiter prevoz tovora

Pomembno je, da se pri pripravi na selitve posvetujete s strokovnjaki in da si zagotovite čim hitrejšo preselitev. Selitvenih servisov v Ljubljani je res veliko, izbirate lahko med specializiranimi strokovnjaki, ki svoje storitve izvajajo profesionalno in podjetij, ki imajo manj osebja in izvajajo preproste selitve. Odzivnost je zagotovo odvisna od velikosti podjetja, saj so takšni ljudje specializirani in v letu dni opravijo preko sto selitev na različnih lokacijah v Sloveniji in v tujini. Selitveni servis Ljubljana – cenik je definiran na podlagi zahtevnosti selitev. Pri enostavnih selitvah se običajno obračuna kilometrina in število prepeljanega posameznega tovora. Ko pa govorimo o zahtevnejših selitvah pa se storitve obračunavajo glede na zahtevnost same selitve. V kolikor selite klavir je običajno potrebno naročiti dvigalo za dvig klavirja in zagotoviti poseben prevoz. Posebni prevoz zagotavlja varen prevoz klavirja iz ene lokacije do druge.

Kako izbrati pravi selitveni servis?

Izbira je zagotovo preprosta. Pravi selitveni servis za vas je tisti, ki bo upošteval vse vaše zahteve, ki jih boste izpostavili in storitve opravil hitro in kvalitetno. Seveda je ponudbe ogromno, a zagotovo so to prve stvari, ki so najbolj pomembne, ko izbirate primerno podjetje, ki vam bo izvedlo selitve. Seveda bodite tudi pozorni na sam vozni park, ki ga selitveni servis ima. To je zelo pomembno, ker si samo tako lahko zagotovite, da med samim prevozom ne bo prišlo do poškodbe tovora in boste to opazili kasneje, ko bo že prepozno. Pomembno je tudi, da vam ob velikih selitvah

selitveni servis tudi zagotavlja zavarovanje vašega tovora. Nikoli ne vše kdaj pride do nesreče med samim prevozom ali transportom zato je pomembo, da v kolikor res pride do podobne situacije lahko zahtevate izplačilo škode. Običajno se pred samo selitvijo izpolnejo police za zavarovanje tovora. Kdaj je smiselno skleniti zavarovalno polico? Zagotovo ob selitvi klavirja!