Bownova terapija je izjemno koristna ter učinkovita

Verjetno ste že kdaj slišali za Bownovo terapijo, sploh pa če redno obiskujete salone, kjer ponujajo masaže ter podobne storitve. Velika verjetnost je, da so vam tako obliko masaže tudi ponudili. Pred tem pa so vam povedali, kaj je njeno bistvo, kdo jo uporablja ter kako učinkuje na naše telo.

Bownova terapija je manualna terapija, ki jo je utemeljil avstralski strokovnjak. Gre za prav posebno nežno, holistično in zelo učinkovito zdravilno tehniko, ki lahko odstrani bolečine, fiziološke disfunkcije in tudi psihološko neravnotežje.

Bownova terapija deluje na mišično in fascialno tkivo. Zanjo je značilno, da deluje tudi globoko energetsko na meridijane in tudi na akupunkturne točke. Tovrstno terapijo izvajajo že v marsikaterem salonu pri nas in tudi v svetu. Veliko ljudi verjame vanjo, zato se nanjo tudi naročajo.

Refleksoterapija Kranj za vse vaše težave

Če ne veste, za katero obliko masaže bi se odločili, potem vam svetujemo, da se odločite za masažo stopal. Tej vrsti masaže strokovno rečemo tudi refleksoterapija. Tovrstna masaža pospešuje krvni obtok in s tem posledično tudi oskrbo s kisikom, pospeši odplavljanje strupenih snovi, s tem pa spodbuja čiščenje telesa, spodbuja delovanje imunskega sistema, spodbuja ustvarjalnost in še bi lahko naštevali.

Pri nas je kar nekaj takih salonov, ki refleksoterapijo postavlja na visoko mesto. Refleksoterapija Kranj je za vas odličen naslov, na katerega se lahko obrnete v primeru, če se boste odločili za to obliko masaže in boste želeli, da pridete v povsem strokovne roke.

Refleksoterapija Kranj vam bo tako odpravila številne težave, s katerimi se spopadate v svojem življenju. Nekateri jo tako zelo odobravajo tudi zaradi tega, ker naj bi zelo ugodno vplivala tudi na naše odnose navzven. Poleg tega pa je zanjo značilno še to, da je preventivna in hkrati tudi kurativna metoda zdravljenja. Cena za tako obliko zdravljenja pa je izjemno nizka.